home page
about us
services
solutions
contact us
paza si interventie
Compania de Securitate.

DUNA – GUARD desfasoara activitati de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor in baza Legii 333/2003, fiind autorizata in acest sens de Inspectoratul General al Politiei prin Licenta nr. 1805/P/2011.. citeste tot
Monitorizarea Sistemelor
De alarmare la efractie, incendiu si/sau la emanatii de gaze se face in dispeceratul citeste tot

S.C. DUNA-GUARD S.R.L.
Se adreseaza unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate si ofera toata paleta serviciilor de paza.


Paza Umana
Agentii DUNA – GUARD asigura atat servicii specifice: control acces, inregistrare vizitatori, monitorizare autovehicule si persoane, verificarea identitatii si echipamentelor vizitatorilor, mentinerea registrelor de acces persoane si auto, inregistrarea datelor in diverse baze de date etc., cat si servicii de receptie, preluand apeluri telefonice, mesaje si transferandu-le departamentului tinta.


Serviciile de paza
si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate.
In functie de importanta valorilor pazite si la solicitarea beneficiarilor, asiguram si paza cu agenti inarmati.

Agentii de paza DUNA – GUARD au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine care incearca sa patrunda ilegal in perimetrul obiectivului. In cazuri limita, acestia pot solicita prin intermediul dispeceratului, aparitia echipajelor de interventie rapida.


DUNA – GUARD elaboreaza proceduri de securitate pentru agentii de paza in functie de gradul de securitate al obiectivului.
Pentru atingerea performantei si calitatii ridicate pe care le oferim clientilor nostri, agentii de paza sunt avizati conform Legii nr.333 din 2003, antrenati, pregatiti si dotati corespunzator activitatii pe care o desfasoara.

Servicii
Se adreseaza unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate si ofera toata paleta serviciilor de paza executate cu personal uman citeste tot

Cere oferta personalizata

Completeaza campurile si trimite cererea ta. In cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al firmei. [ formular ]

Copyright © duna guard
Design by Duna Guard
acasa | despre noi | servicii | foto | parteneri | legislatie | cariere | contact