home page
about us
services
solutions
contact us
paza si interventie
Compania de Securitate.

DUNA – GUARD desfasoara activitati de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor in baza Legii 333/2003, fiind autorizata in acest sens de Inspectoratul General al Politiei prin Licenta nr. 1805/P/2011.. citeste tot
Monitorizarea Sistemelor
De alarmare la efractie, incendiu si/sau la emanatii de gaze se face in dispeceratul citeste to

Certificari
Pentru succesul pe termen lung acordam o atentie deosebita imbunatatirea calitatii, fiabilitatii si costurilor prin inovatie si prin cresterea randamentului si a eficientei afacerii, toate puse la dispozitia cerintelor clientilor si a depasirii asteptarilor acestora.


Este convingerea noastra ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.


Respectul fata de client - Folosim toate resursele pentru atingerea unui standard ridicat de calitate a serviciilor, pentru satisfacerea oricaror cerinte si castigarea loialitatii clientilor. Etica - Conduita in afaceri se bazeaza pe etica si respect reciproc.

Toti angajatii DUNA – GUARD au responsabilitatea de a-si conduce activitatile cu maxim de profesionalism si integritate. Inovatia - Incurajam initiativa de a propune ceva diferit, de a aduce un grad de noutate in gama de solutii si echipamente, cat si in relatiile pe care le construim alaturi de parteneri. Valoarea companiei este reprezentata de angajatii nostri. Am ales sa investim in oameni pentru ca toti clientii sa beneficieze de servicii si consultanta din partea unor profesionisti.

DUNA – GUARD va fi mereu o companie orientata catre dezvoltare, de aceea acorda o atentie deosebita selectiei si pregatirii angajatilor sai.

Echipa DUNA – GUARD numara in prezent 100 de angajati a caror specializare este o preocupare permanenta a companiei.

Ne insusim cele mai noi concepte in materie de securitate prin participarea la cursuri si seminarii de specialitate, sustinute de catre furnizorii externi si organizatiile internationale din care facem parte.

       

 

Servicii
Se adreseaza unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate si ofera toata paleta serviciilor de paza executate cu personal uman citeste tot

Cere oferta personalizata

Completeaza campurile si trimite cererea ta. In cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al firmei. [ formular ]

Copyright © duna guard
Design by Duna Guard
acasa | despre noi | servicii | foto | parteneri | legislatie | cariere | contact